Hévíz–Femat Csesztreg 2-8 (2-3)

2020.09.14.
  • Labdarúgás
  • Felnott
  • 2020/2021

Hévíz–Femat Csesztreg 2-8 (2-3)

Csapatunk a Gujgiczer – Szindekovics, Tóth I., Szabó G., Lajtai (Rózsás), Bödő (Nagy P.), Bognár, Kopasz-Bódi, Damina (Makacsek-Molnár), Sabján, Thompson (Bognár) összeállításban lépett pályára.

Gólszerző(k): Damina, Kopasz-Bódi (11-esből)

A kezdeti tapogatózó játék után a 15. percben egy szép megoldás után a hazai csapat szerzett vezetést. Ezt követően viszont gyors ellentámadásokból zsinórban három gólt szereztek a vendégek. A félidő vége előtt nem sokkal Kopasz-Bódi 11-esből elért találatával ismét szorossá tette a találkozót. A második játékrész váratlanul Pethő János góljával indult, ami megzavarta az addig lelkesen és jól küzdő fiatal hazai együttest. A folytatásban a Csesztreg sorra dolgozta ki és értékesítette a lehetőségeit. Az első félidő egyenlő erők küzdelmét hozta, amelyben a fiatal hévízi együttes remekül helytállt, a második játékrészben kiütközött a nagyobb rutin és a tudás, így a Csesztreg megérdemelt győzelmet aratott.

Jók: az egész csapat

Damina László: Gratulálok a Csesztreg edzőjének és játékosainak a győzelméhez és sportszerű játékához. Az első félidő nagy részében egyenrangú partnerei voltuk ellenfelünknek. A második félidőben viszont kijött a tapasztalatbeli különbség. Ekkor a Csesztreg nagyobb sebességre kapcsolt, három kulcs játékosa megteremtette a különbséget a két csapat között. A mérkőzés jól szolgálta a több éves tervünk rész feladatait.

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U14 – Lenti TE SE 1:1...

Vasárnap U14-es csapatunk a Lenti korosztályos csapatát fogadta.

Magnetic Andráshida TE -...

Vasárnap U15-ös csapatunk Zalaegerszegen lépett...

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.