Hévíz - Pápa U12/U13 bajnoki mérkőzések

2018.03.29.
  • Labdarúgás
  • 2018/2019

Hétvégén U12-es és U13-as korosztályos együttesünk hazai pályán fogadta Pápa korosztályos csapatait bajnoki mérkőzésen.

U12: Hévíz - Pápa 0:1 (0:0)

Gólszerző(k): -
Jó(k): Az egész csapat!

Csapatunk a Boda - Tóth Ádám, Dergecz, Takács, Tóth Ákos - Laczó D.Reinprecht, Nagy-Bognár - Szabó összeállításban kezdte a mérkőzést. Csereként pályára lépett: Farkas, Laczó F., Nagy Bese, Kovács.

Rajkai András: - Nagyszerű mérkőzést játszottunk a kivétel nélkül 2006-os születésű Pápa csapata ellen! Az 1-0-ás vereségünk felér egy győzelemmel! A hévízi játékosok hozzáállása a mérkőzéshez már az első perctől fogva kiváló volt. Lehetett érezni a fiúkon hogy nem fognak engedni az ellenfélnek. Bár az pápaiaknak több gólveszélyes helyzete is volt, a kiváló kapusunknak és a nagyszerűen védekező hátvédsorunknak köszönhetően sikerült meghiúsítanunk az akciók nagy részét. Az egyetlen kapott gólunk a 40. percig váratott magára, de szerencsére nem törte meg a csapat lelkesedését. Kiválóra vizsgázott az egész csapat küzdeni akarásból, ezúton is gratulálni szeretnék nekik. Minimum ezt a lelkesedést és formát szeretnénk nyújtani Csorna csapata ellen is a következő bajnoki mérkőzésen.

U13: Hévíz - Pápa 0:3 (0:0)

Gólszerző(k): -
Jók: Vasáros Bence, Nagy-Balázs Gergely, Darmai Dániel

Csapatunk a Vasáros - Takács, Turós, Lázár, Andor - Darmai Dá., Laczi, Nagy-Balázs, Molnár - Reichstetter, Szigeti összeállításban kezdte a mérkőzést. Csereként pályára lépett: Salamon, Pajor, Pfundt.

Jankovics Péter: - Egy kis szerencsével pontot, pontokat is szerezhettünk volna. Sokáig 0:0 volt a mérkőzés majd a második félidő felére a csapat teljesen elkészült az erejével és nagy egyéni hibákból az ellenfél szerezte meg a győzelmet. A mutatott játék képe alapján jó úton haladunk gratulálok a csapatomnak!

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U17 – Magnetic...

Csütörtökön hazai pályán játszott U17-es...

Dana Győrújfalu SE -...

Szombaton U17-es csapatunk Győrújfalura utazott.