Hévíz - Sárvár ifjúsági mérkőzések

2019.11.30.
  • Labdarúgás
  • U-19
  • 2019/2020

Csütörtökön Sárvár ifjúsági együtteseit fogadták bajnoki mérkőzésen az U17-es és U19-es korosztályaink.

U17: Hévíz - Sárvár 1:2 (1:1)

Gólszerző(k): Ferenczi

Csapatunk a Pálmai - Újláb, Farkas, Kiss, Bresztovszky - Szindekovics (Soós), Németh (Léránt), Sebestyén M. (Losonczi), Mándly - Bödő (Dömötör), Ferenczi (Zsiga) összeállításban lépett pályára.

Kiss István: - Komplett korosztállyal érkező, így egy erősebb fizikumú, a tabellán harmadik helyen álló vendégeket fogadtunk. Egy figyelmetlenségből hamar vezetést szerzett az ellenfél, de ezután szerkezet váltással rendeztük a sorokat. Második félidőben Ferenczi Csongor révén az egyenlítés is sikerült, de a 90. percben, egy szögletből kapott góllal, az ellenfél elvitte a három pontot. Játékosaimnak gratulálok, mindent kiadtak magukból. Meg kell említeni a kitűnő játékvezetői hármas tevékenységét.

U19: Hévíz - Sárvár 7:1 (3:1)

Gólszerző(k): Nagy M. (3), Filó, Thompson, Lajtai, Szabó

Csapatunk a Pintér - Kopasz-Bódi, Pánczél (Domcsek), Boncz, Angyal (Szabó) - Ferenczi, Lajtai, Damina, Thompson - Sabján (Sebestyén), Nagy M. összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: - Nagyon szép győzelmet arattunk a Sárvár ellen. A végeredményt csak a jobb helyzet kihasználásnak köszönhetjük, mert ellenfelünk is korrekt támadó focit játszott. Minden játékosom a tudása határát súrolta, ilyenkor jó edzőnek lenni. Hajrá Hévíz!

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U14 – Lenti TE SE 1:1...

Vasárnap U14-es csapatunk a Lenti korosztályos csapatát fogadta.

Magnetic Andráshida TE -...

Vasárnap U15-ös csapatunk Zalaegerszegen lépett...

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.