Hévíz SK - Szombathelyi Haladás VSE ifjúsági mérkőzések

2021.02.23.
  • Labdarúgás
  • U-17
  • 2021/2022

Vasárnap ifjúsági játékosaink megérdemelten győzték le a Haladás korosztályos csapatait hazai pályán.

U17: Hévíz SK – Szombathelyi Haladás VSE 1:0 (0:0)

Gólszerző(k): Baki

Csapatunk a Szeglet – Nyári, Dominkó, Tóth Á. (Szabó), Baki (Kósa), Kiss, Lucz (Kis-Balázs), Kustán, Fehér, Ertl, Huszár (Móricz) összeállításban lépett pályára.

Karakai András: Nagyszerű játékvezetés mellett zajlott a mérkőzés, ahol a csapatom megérdemelten győzött. A rengeteg kidolgozott helyzetet nem sikerült gólra váltanunk, de a győzelem nem volt kérdéses. Végig koncentráltan, energikusan, taktikusan játszottunk a Haladás ellen. Büszke vagyok a játékosaimra, a kemény munka meghozta gyümölcsét.

U19: Hévíz SK – Szombathelyi Haladás VSE 3:2 (1:2)

Gólszerző(k): Kovács, Filó, Németh

Csapatunk a Gujgiczer – Makacsek, Sebestyén Zs., Németh, Soós, Nagy D. (Farkas), Sabján, Bognár, Filó, Kovács, Szabó összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: Végre újra kisütött a nap Hévízen: az U19, az U17 és a felnőtt csapat is nyert. A hétvégi mérkőzésünket a mezőny egyik legjobb csapata ellen játszottuk, aki a szombathelyi Haladás volt. A Hali bárhogy is áll fel, akkor is Vas megye ikonikus és legpatinásabb csapata. A csapatunk nagy egyéni hibák miatt 0:2-ről, a mérkőzés jelentőségét átértékelve más sebességre kapcsolt. Egységesek és nagyon jók voltunk, felvállalva a párharcokat. Mindenki átérezte, hogy a sütiből nem csak a tepsit akarjuk és a 86. percben jött a győztes gólunk, teljesen megérdemelten. A meccs végén nagyon örültünk, mert nagyon sok munka és alázat volt ebben a győzelemben! Hajrá Hévíz!

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U14 – Lenti TE SE 1:1...

Vasárnap U14-es csapatunk a Lenti korosztályos csapatát fogadta.

Magnetic Andráshida TE -...

Vasárnap U15-ös csapatunk Zalaegerszegen lépett...

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.