Hévíz SK - Zalalövő 1:0 (1:0)

2019.06.03.
  • Labdarúgás
  • Felnott
  • 2019/2020

Az utolsó bajnoki mérkőzést nagy érdeklődés övezte. A játékosokat a Hévíz U10, U11 és U12-es csapat tagjai kísérték fel, majd a félidőben színvonalas bemutató játékkal örvendeztették meg a nézőket. A Hévíz bajnokhoz méltóan tetszetős támadásokat mutatott be, ennek ellenére azonban csak egyszer sikerült a kapuba találniuk. Energikus játékuk az eredményben nem tükröződik, mert a vendégcsapat fegyelmezetten védekezett. A védelmük mögött pedig kiemelkedő kapusteljesítmény segítette őket ahhoz, hogy a végeredmény csak egygólos különbséget hozzon. 

heviz zalalovo 20190601

Hévíz SK - Zalalövő 1:0 (1:0)

Gólszerző(k): Szi-Péter J.

Csapatunk a Jánosa – Szi-Péter J., Meidl, Baráth (Kiglics), Giber (Nagy R.),Horváth M., Nedelkó, Szi-Péter Zs., Pajor (Varga), Horváth D., Vass összeállításban lépett pályára.

Damina László: - Gratulálok csapatom minden játékosának! Köszönöm szépen az egész éves kitartó és céltudatos tevékenységét. Történelmet írtunk, amiért nagyon sokat tettünk folyamatosan. A mai mérkőzésen is mindent beleadtak játékosaim, hogy kiszolgálják szép számú közönségünket. A 30 mérkőzésből megnyert 29 mérkőzés és az egy döntetlen bárhol, bármikor tekintélyt parancsoló eredmény. Felejthetetlen élmény volt ez a 10 hónap, melyet csapatom fejlesztéséért tehettem. Két fontos mérkőzés áll még előttünk, melyeket sikeresen szeretnénk megvívni, hogy kivívjuk az indulás jogát egy osztállyal feljebb.

Legfrissebb híreink

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...

Hévíz SK – Zalakomári...

Megérdemelt hévízi siker született, a...