Hévíz SK - Zalalövő 1:1 (0:1)

2018.03.19.
  • Labdarúgás
  • 2018/2019

Szombaton hazai pályán lépett pályára felnőtt csapatunk bajnoki mérkőzésen a Zalalövő együttese ellen. Rögtön a találkozó elején támadólag lépett fel a hazai csapat, több helyzetet is kialakított, de a vezetést mégis a vendégek szerezték meg egy pontrúgást követően. Mindkét félidőre jellemző volt, hogy a Hévíz beszorította ellenfelét saját térfelére, helyzeteket dolgozott ki. Tóth Gergő egyenlített a második játékrész elején, azonban a győztes gólt nem sikerült megszereznie a hazaiaknak, így döntetlennel ért véget a találkozó.

Pődör Regő személyében újabb ifjúsági korú játékos mutatkozott be felnőtt csapatunkban bajnoki mérkőzésen, gratulálunk Regőnek és sikeres pályafutást kívánunk neki!

heviz zalalovo 20180317

További fotók facebook oldalunkon!

Hévíz SK - Zalalövő 1:1 (0:1)

Gólszerző(k): Tóth G.
Jó(k): Giber Péter, Kottán Krisztián, Horváth Elemér

Csapatunk a Jánosa - Pődör (Meidl), Giber, Kottán, Nedelkó - Tóth G., Nagy (Szi-Péter Zs.), Szántó, Tarnóczai (Pálfi) - Török), Horváth E. összeállításban lépett pályára.

Lantai Balázs: - Az élet ilyen, egyszer ad, egyszer elvesz! Az előző héthez képest nagyon nagy különbség volt támadójátékunkban, mégsem tudtuk előnyünket gólokra váltani. Az eredménnyel nem, de a mutatott játékkal elégedett voltam.

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U14 – Lenti TE SE 1:1...

Vasárnap U14-es csapatunk a Lenti korosztályos csapatát fogadta.

Magnetic Andráshida TE -...

Vasárnap U15-ös csapatunk Zalaegerszegen lépett...

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.