Hévíz SK – Csornai SE serdülő bajnoki mérkőzések

2020.11.11.
  • Labdarúgás
  • U-14
  • 2020/2021

Serdülő korosztályaink vasárnap a Csornai SE korosztályos csapatait látták vendégül.

U14: Hévíz – Csorna 12:0 (4:0)

Gólszerző(k): Csalló (4), Szabó B. (4), Takács, Farkas Zs., Nyári Gy., Kolompár

Csapatunk a Boda – Nyári O., Takács, Csalló, Mándly (Kolompár), Szabó B., Nyári Gy., Králik (Biró), Farkas Zs., Dergecz, Gyertyánági (Farkas M.) összeállításban lépett pályára.

Jankovics Péter: Az első perctől mi uraltuk a mérkőzést, folyamatos nyomás alá helyeztük az ellenfelünket. Szép akció gólokat szereztünk és rengeteg olyan dolgot láttam vissza a találkozón, amit hetek óta gyakoroltunk. Büszke vagyok a srácokra, és ezúton is gratulálok nekik a mérkőzésen nyújtott teljesítményükhöz.

U15: Hévíz – Csorna 6:2 (3:0)

Gólszerző(k): Rózsa (5), Darmai

Csapatunk a Szakály – Rajnai (Lázár), Ötvös, Ujfaludi (Pető), Rózsa, Hetesi, Andor, Szigeti (Palotás), Czifra (Beke), Takács, Darmai összeállításban lépett pályára.

Kiss István: Nagy becsvággyal és végre teljes kerettel készültünk a mérkőzésre, hiszen szerettünk volna javítani hazai mérlegünkön. Jól is kezdtük a mérkőzést, 10 perc után már 2:0 volt ide. Játékosaim az egész mérkőzés folyamán egymást múlták felül lelkesedésben, akaratban, fegyelmezettségben .Nem is maradhatott el a hőn áhított győzelem. Igazi csapatmunka volt, bár Rózsa Ivánt külön is ki kell emelni, 5 gólja miatt. Gratulálok a gyerekeknek, csak így tovább.

Legfrissebb híreink

Semjénháza SE –...

Ilyen arányban is megérdemelt hévízi győzelem...

Győrszentiván SE -...

Vasárnap U17-es csapatunk Győrbe utazott.

Hévíz SK U14 – Magnetic...

Vasárnap U14-es csapatunk az Andráshida TE korosztályos...