Hévíz SK – Semjénháza SE 1-5 (0-3)

2021.09.20.
  • Labdarúgás
  • Felnott
  • 2021/2022

Hévíz SK – Semjénháza SE 1-5 (0-3)

Gólszerzők: Tóth I., ill. Pápai (2), Csongár, Körösi, Kovács P. (11-esből)

Hévíz: Karakai – Nagy D., Farkas (Kopasz-Bódi), Buza (Sebestyén), Meidl, Dominkó, Szindekovics, Tóth I., Filó, Nyári (Pál), Bresztovszky (Damina)

Semjénháza: Szakmeiszter Á. – Horváth P., Kovács P., Balogh P., Schuller, Körösi, Csongár, Kapuvári, Pápai, Szi­lágyi (Matthes), Bakos (Kozári)

A mérkőzés elején egyperces néma csenddel emlékeztek meg Belovári Sándorról, aki éveken keresztül volt a hévízi egyesület elnöke. Sokat tett azért, hogy Hévíz város sportköre az őt megillető helyen tudott működni. A hazaiak már a bemelegítés alkalmával meglepetést okoztak, hiszen mezőnyjátékosnak kellett a kapuba beállni, egyik kapus sem állt Damina László rendelkezésére betegség miatt. Az első félidőben hamar gólt szereztek a vendégek Pápai révén, majd egy szöglet után ismét ő talált a kapuba. A 31. percben Csongár elé pattant a labda, amelyet szépen a kapuba pöckölt. A második félidőben a fiatal hévízi csapat nagyobb sebességre kapcsolt, 20 percig a saját térfelükre kényszerült a Semjénháza. A 66. percben egy hazai meg nem értés után labdát szereztek a vendégek, és egy gyors kontra végén Körösi talált be. Erre hamar érkezett a válasz, Filó passza után Tóth I. szerezte meg a hazaiak szépítő találatát. A 80. percben egy 11-es után tudta a Semjénháza beállítani az 1-5-ös végeredményt.

Jók: az egész csapat, ill. Körösi, Csongár, Kapuvári, Pápai

Legfrissebb híreink

FC Ajka - Hévíz SK U15 2:1 (0:0)

Szombaton U15-ös csapatunk Ajkán lépett pályára.

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...