Király SE - Hévíz SK ifjúsági mérkőzések

2020.12.07.
  • Labdarúgás
  • U-19
  • 2020/2021

Ifjúsági együtteseink vasárnap Szombathelyre utaztak, ahol az őszi szezon utolsó bajnoki mérkőzését játszották.

U17: Király SE – Hévíz SK 9:1 (4:1)

Gólszerző(k): Tóth Á.

Csapatunk a Szeglet – Dominkó, Kis-Balázs, Ertl, Nyári, Fehér, Tóth Á., Lucz (Farkas), Kiss (Kósa), Baki, Kustán összeállításban lépett pályára.

Karakai András: Mérhetetlenül csalódott vagyok, hiszen nem úgy sikerült zárnunk az őszi szezont, ahogy vártam volna. Sajnos a srácok nagyon "utolsó mérkőzés" hangulatban voltak, sem a mérkőzés elején, sem a félidőben nem tudtam őket felrázni.
Mindenkinek jó pihenést kívánok az ünnepekre, januárban újult erővel vágunk bele a felkészülésbe!

U19: Király SE – Hévíz SK 6:1 (1:1)

Gólszerző(k): Tóth I.

Csapatunk a Pálmai – Tóth I., Bognár, Rózsás, Szabó G. (Németh B.), Soós, Nagy D. (Nagy M.), Filó (Sebestyén M.), Szindekovics, Nagy P., Damina (Makacsek-Molnár) összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, az első támadásunkat góllal fejeztük be. A 44. percig nagyon fegyelmezetten és okosan játszottunk, de sajnos az első félidő utolsó másodpercében szögletből gólt kaptunk, ami teljesen összezavarta csapatunkat. A második félidőt nagyon rosszul kezdtük és a 45. perctől nem volt vezére vagy vezérei csapatunknak, teljesen szétestünk. Az utolsó 35 percben csak szédelegtünk a pályán, és vendéglátónk csúnya Mikulás csomaggal jutalmazott meg minket. Jó, hogy vége a bajnokságnak, tavasszal edzünk és küzdünk tovább. Hajrá Hévíz!

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U14 – Lenti TE SE 1:1...

Vasárnap U14-es csapatunk a Lenti korosztályos csapatát fogadta.

Magnetic Andráshida TE -...

Vasárnap U15-ös csapatunk Zalaegerszegen lépett...

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.