Király - Hévíz U12/U13-as bajnoki mérkőzések

2019.04.17.
  • Labdarúgás
  • U-13
  • 2019/2020

Vasárnap a szombathelyi Király SZE U12-es és U13-as együtteseivel mérkőztek meg fiataljaink. A találkozókat követően hatalmas futballélménnyel gazdagodtak csapataink, Király Gábor tartott élménybeszámolót fiataljainknak! Nagy-Balázs András, U13-as játékosunk apukájának közbenjárásával találkozhattunk vele, adott autogramot és közös csapatfotózás is volt.

kiraly heviz u13 20190414

U12: Király - Hévíz 0:0 (0:0)

Gólszerző(k): -

A mérkőzésen pályára lépett: Bieder, Boda, Csalló, Dergecz, Fülöp, Gyertyánági, Mézes, Nyári, Reinprecht, Szabó, Takács M., Takács R., Vincze.

Jankovics Péter: - A mérkőzés elejétől támadólag léptünk fel sajnos az utolsó passzaink nem sikerültek. A második félidőben még nagyobb nyomást helyeztünk az ellenfélre, de gólt nem sikerült szereznünk. Gratulálok a csapatnak jó felfogásban futballozták végig a találkozót.

U13: Király - Hévíz 4:2 (0:1)

Gólszerző(k): Vasáros (2)

A mérkőzésen pályára lépett: Andor, Bontó, Czifra, Darmai Dániel, Darmai Dominik, Hetesi, Laczi, Lázár L., Molnár, Nagy, Rajnai, Rózsa, Szakály, Szigeti, Taródi, Ujfaludi, Vasáros, Vörös.

Jankovics Péter: - Nagyon jó felfogásban koncentráltan kezdtük a mérkőzést, aminek köszönhetően meg is szereztük a vezetést. Több helyzetet is sikerült kidolgoznunk, de sajnos több gólt nem tudtunk rúgni. Összességében gratulálok a srácoknak, amit kértem tőlük a mérkőzés előtt azt nagy részben megtudták valósítani. A mérkőzés második felében két jól eltalált szabadrúgással megtudta fordítani az ellenfél a találkozót.

Legfrissebb híreink

DAC-Utánpótlás FC -...

Szombaton U14-es csapatunk Győrben játszott.

Nebuló-KSE - Hévíz SK U19...

Csütörtökön U19-es csapatunk Kapuvárra látogatott.

Hévíz SK U17 – Magnetic...

Csütörtökön hazai pályán játszott U17-es...