MITE - Hévíz SK serdülő mérkőzések

2020.09.01.
  • Labdarúgás
  • U-14
  • 2020/2021

Serdülő korosztályunk számára is megkezdődött a bajnokság, szombaton Mosonmagyaróvárra utaztak játékosaink. Mind a két csapatunk győzelemmel kezdte meg a bajnokságot, azonban egy súlyos sérülés miatt nem volt felhőtlen az öröm: U14-es játékosunk, Bene Dániel a mérkőzés elején egy esést követően eltörte kezét, amelyet műteni kellett. Jobbulást Dani, várunk vissza!

U14: MITE - Hévíz 1:5 (1:4)

Gólszerző(k): Csalló (2), Szabó B., Nyári, Takács R.

Csapatunk a Boda (Sélley) – Nyári O. (Biró), Takács R., Csalló, Szabó B. (Fülöp), Králik (Balázsi), Farkas Zs., Nyári Gy., Farkas M.(Gyertyánági), Dergecz, Bene (Mándly) összeállításban lépett pályára.

Jankovics Péter: A nagy meleg rányomta a bélyegét a találkozóra, de összességében fegyelmezetten és taktikusan játszottunk. Sok helyzetet sikerült kidolgoznunk, de sajnos sokszor rossz döntést hoztunk a kapu előtt. A mérkőzés összképe alapján megérdemelten hoztunk el a három bajnoki pontot. A mérkőzésen súlyos sérülést szenvedő Bene Dánielnek ajánlják a győzelmet a srácok, és várjuk mihamarabb vissza a pályára.

U15: MITE - Hévíz 0:3 (0:1)

Gólszerző(k): Hetesi, Darmai, Rózsa

Csapatunk a Szeglet – Rajnai (Ujfaludi), Ötvös (Szigeti), Rózsa, Hetesi, Lázár, Czifra, Takács, Darmai, Beke, Palotás (Móricz) összeállításban lépett pályára.

Kiss István: Izgatottan készültünk a szezon első mérkőzésére. Nehezen lendültünk játékba, de a későbbiekben már fokozatosan belerázódtunk a mérkőzésbe. A második félidőben már gólhelyzetek sokaságát sikerült kialakítanunk, így a győzelmünk akár nagyobb arányú is lehetett volna. Csapatunk mielőbbi felépülést kíván az U14-es mérkőzésen, súlyos kéztörést szenvedett Bene Dánielnek.

 

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U17 – Magnetic...

Csütörtökön hazai pályán játszott U17-es...

Dana Győrújfalu SE -...

Szombaton U17-es csapatunk Győrújfalura utazott.