MTE - Hévíz ifjúsági mérkőzések

2019.11.11.
  • Labdarúgás
  • U-17
  • 2019/2020

Szombaton Mosonmagyaróvárra utaztak ifjúsági együtteseink bajnoki mérkőzésre.

U17: MTE - Hévíz 2:1 (1:1)

Gólszerző(k): Bödő

Csapatunk a Németh B. - Farkas, Szabó (Losonczi), Bresztovszky, Lucz - Soós (Léránt), Balogh Szindekovics (Zsiga) - Dömötör (Sebestyén M.), Bödő, Ujláb összeállításban lépett pályára.

Kiss István: - Különböző okok miatt, több hiányzóval utaztunk a tabellán egy ponttal előttünk lévő hazaiakhoz. Ellenfelünk a mérkőzésen rendkívül agresszív, a keménység határát többször túllépve futballozott. Ez főleg a fiatalabb játékosaimat érte váratlanul. Két rögzített helyzet döntötte el (szöglet, sorfalon megpattanó lövés) a mérkőzést. Az elsőre még sikerült gyorsan válaszolni, a de a másodikra (80. perc) már sajnos nem. Bár a játékosok mindent beleadva rohamozták az ellenfél kapuját. 11-es gyanús szituáció is adódott, de a játékvezető nem látott okot a közbeavatkozásra.

U19: MTE - Hévíz 12:0 (3:0)

Gólszerző(k): -

Csapatunk a Pintér (Mándly) - Sebestyén Zs., Pánczél, Kopasz-Bódi, Angyal (Nagy D.) - Ferenczi, Filó, Damina, Thompson - Lajtai, Nagy M. összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: - Nehéz ezt a mérkőzést értékelni, de 2 nappal a mérkőzés után átgondolva sokkal könnyebb. Ott a 90 perc alatt nagyon mérges voltam mindenkire, de utólag átgondolva egy stabil felnőtt csapat ellen játszottunk. Fizikálisan esélytelenek és játékban 20 percig voltunk ellenfelei a MOTIM-nak. Tudtuk hogy nehéz meccs lesz, de szeretném megköszönni minden játékosomnak, hogy vállalták ezt a nehéz mérkőzést. Megnyugtatok mindenkit, ha az 5 hiányzó játékosunk is ott van, a végeredményen biztos nem változtatott volna. Ellenfelünk jelenleg teljesen más kategória volt. Mi kis csapat vagyunk, lesz még olyan ellenfélt akivel egyenrangúan tudunk harcolni. Hajrá Hévíz!

Legfrissebb híreink

DAC-Utánpótlás FC -...

Szombaton U14-es csapatunk Győrben játszott.

Nebuló-KSE - Hévíz SK U19...

Csütörtökön U19-es csapatunk Kapuvárra látogatott.

Hévíz SK U17 – Magnetic...

Csütörtökön hazai pályán játszott U17-es...