MTE - Hévíz U12/U13-as bajnoki mérkőzések

2018.09.11.
  • Labdarúgás
  • 2018/2019

Szombaton Mosonmagyaróvárra utazott U12-es és U13-as együttesünk bajnoki mérkőzésre.

U12: MTE - Hévíz 2:0 (1:0)

Gólszerző(k): -

A mérkőzésen pályára lépett: Bieder, Vincze, Farkas, Dergecz, Takács M., Reinprecht, Nyári, Szabó, Csalló, Králik.

Rajkai András: - A tavalyi szezonban játszott 2:2-es mérkőzésünk után nagy lelkesedéssel vártuk a Mosonmagyaróvár elleni bajnoki mérkőzésünket. Akkor nagyon szoros két esélyes mérkőzést játszottunk. A mostani mérkőzésünk első félidejében egyértelműen mi voltunk fölényben. Egymás után sorban hagytuk ki a helyzeteinket a saját térfelére beszorított ellenfél ellen. Ahogy ilyenkor lenni szokott, a sok kihagyott helyzet megbosszulta magát és kontrából az ellenfél szerezte meg a vezetést, melyet a második félidőben be is biztosították még egy rúgott góllal.

U13: MTE - Hévíz 4:1 (2:1)

Gólszerző(k): Lázár B.

A mérkőzésen pályára lépett: Taródi, Turós, Takács B., Szigeti, Lázár L., Darmai Dominik, Nagy, Andor, Darmai Dániel, Rajnai, Lázár B., Laczi, Czifra, Molnár.

Jankovics Péter: - A mérkőzés nagy részében a mi akaratunk érvényesült a pályán. Sajnos az eredmény nem tükrözi a mutatott játékot. Több helyzetet is kidolgoztunk, de ezek rendre kimaradtak és ahogy lenni szokott megbosszulták magukat. A játékhoz gratulálok a csapatomnak, az eredményhez viszont nem tudok.

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U14 – Lenti TE SE 1:1...

Vasárnap U14-es csapatunk a Lenti korosztályos csapatát fogadta.

Magnetic Andráshida TE -...

Vasárnap U15-ös csapatunk Zalaegerszegen lépett...

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.