MTE 1904 - Hévíz SK ifjúsági mérkőzések

2020.10.27.
  • Labdarúgás
  • U-17
  • 2020/2021

U17: MTE 1904 - Hévíz 1:2 (0:1)

Gólszerző(k): Tóth Á., Baki

Csapatunk a Szeglet – Dominkó, Kis-Balázs, Kósa (Móricz), Ertl, Nyári, Fehér, Tóth Á., Györei, Baki, Kustán összeállításban lépett pályára.

Karakai András: Ebben az őszi szezonban ez volt az eddigi legjobb mérkőzésünk: mentálisan, hozzáállásban és csapattaktikában is. Gratulálok a fiúknak, szó szerint a vérüket adták a mérkőzés megnyeréséért. Remélem, ez a győzelem egy plusz lökést ad a csapatnak, mert megmutatták, hogy egy kis csapat is fölé tud nőni egy nagyobb csapatnak.

 

U19: MTE 1904 - Hévíz 4:1 (3:1)

Gólszerző(k): Rózsás

Csapatunk a Németh B. – Tóth I., Rózsás (Soós), Nagy M. (Kiss L.), Nagy D. (Sebestyén Zs.), Balogh B., Filó, Nagy P., Makacsek-Molnár, Lucz, Bödő összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: A listavezető és veretlen MTE vendégei voltunk. Ellenfelünk fizikálisan és játéktudásban is lényegesen jobb volt nálunk, de szervezett játékkal sikerült megnehezíteni a dolgukat. Több játékosunk is átlag fölötti teljesítményt nyújtott, de ez is csak vereségre volt elegendő. A mérkőzésen szűkös keretünkbe két U17-es játékos is bemutatkozott. Lelkesek vagyunk, készülünk a következő mérkőzésünkre, remélem most már valamelyik ellenfelünk belefut a késünkbe. Hajrá Hévíz!

Legfrissebb híreink

DAC-Utánpótlás FC -...

Szombaton U14-es csapatunk Győrben játszott.

Nebuló-KSE - Hévíz SK U19...

Csütörtökön U19-es csapatunk Kapuvárra látogatott.

Hévíz SK U17 – Magnetic...

Csütörtökön hazai pályán játszott U17-es...