Nagy mérkőzésen küzdött meg Hévíz a Dunaújváros ellen!

2021.02.03.
  • Kézilabda
  • Felnőtt - Hévíz NB II. Női Kézilabda Csapat 2017.
  • 2021/2022

Dunaújváros U22 - Hévíz 41-23 (23-11)

2021. január 31.

Dunaújváros, Sportcsarnok, vezette: Szöllősi D, Szöllősi S., zárt kapus.

Hévíz: Bán-Farkas, - Lázár (1), Burghardt L., Holczbauer (7), Penzer (3), Burghardt V. (12), Novikova. Csere: Molnár (kapus). Morácz, Pesti, Holczer, Fekete. Edző: Kissné Gliba Adrienn

A bajnokesélyes hazaiak semmit sem bíztak a véletlenre, ugyanis pályán volt náluk junior világbajnok és EB érmes, olyan is, aki a héten NB I-es meccsen a Vác ellen is eredményes volt, vagyis ők egy bombaerős csapattal állítottak ki a 30 fős keretükből.

Azonnal kezükbe vették az irányítást és végig nagy tempót diktálva erődemonstrációt tartva ilyen arányban is megérdemelten nyertek. Román Dorina ezúttal is igazolta jó hírét, hiszen az NB I-es Dunaújváros 3. legeredményesebb játékosa a mezőny legjobbjaként 9 gólt lőtt és egy hazai 7-0-s sorozat közben a 40. percben hagyta el a pályát. A hévíziek sok ziccert hibáztak viszont Burghardt Viktória egy tucat gólt szerzett átlövésekből és így a találkozó legeredményesebbje lett.

A tabella 2. és 5. helyezettje sportszerű mérkőzést játszott korrekt játékvezetés mellett.

Jó: Burghadt V.

Kissné Gliba Adrienn: -„Nem ilyen mérkőzésre számítottam a hazaiak ilyen erős csapattal csak kétszer léptek pályára ebben a bajnokságban. Gratulálok a vendéglátóknak, külön is a kapus Hlogyik Petrának és a gólerős Román Dorinának, más szintet képviseltek az NB II-ben megszokottól.”

A Hévíz a következő fordulóban a Zalaegerszeg csapatát fogadja 2021. február 6-án szombaton 14 órakor, egy zárt kapus mérkőzés alkalmával.

Legfrissebb híreink

Hévízi bravúr idegenben!

Marcali - HÉVIZ 27-30 (10-15) - NB II. NŐI KÉZILABDA...

Hévíz SK – Rákosmenti KSK...

Kézilabda, NB II-es női, Dél-nyugat csoport.

HÉVÍZ SK – SIÓFOK U 22...

Burghardt Viktória 45 perc alatt 15 gólt lőtt!