Pápai ELC - Hévíz SK U12-U13 bajnoki mérkőzések

2023.04.03.
  • Labdarúgás
  • U-12
  • 2023/2024

Pénteken fiataljaink Pápára utaztak.

U12: Pápai ELC – Hévíz SK 0:1

Gólszerző(k): Nagy

A mérkőzésen pályára lépett: Kusics B., Vörös, Nagy, Takács, Bognár, Töttő, Pózvai P., Cziklin, Raák, Katona, Kusics M., Belák, Pózvai G.

Rácz István: Az ellenfélnél többet volt a labda, azonban a veszélyesebb támadásokat mi alakítottuk ki, de nem tudtunk gólt szerezni. Legalább öt ziccerünk volt, mielőtt az utolsó negyedben megszereztük volna a győztes gólunkat. Gratulálok minden játékosnak aki pályára lépett, mert nagyon nagy tartás van bennük.

U13: Pápai ELC – Hévíz SK 4:4

Gólszerző(k): Fonnyadt (2), Melis, Bányai

A mérkőzésen pályára lépett: Ódor, Zsankó, Kohári, Ács, Bányai, Réz, Sándor, Melis, Fonnyadt, Varga, Kisvörös.

Szabó Ádám: Jól kezdtük a mérkőzést, több szép támadásunk is volt, de ezeket nem tudtuk kihasználni. Az ellenfél percei következtek, eredménytelenül. Első 20-25 perc után mezőnyben zajlott a játék, majd egy jó tíz percig teljesen a mi akaratunk érvényesült, sikerült is két gólos előnyre szert tenni két szép egyéni villanás után, viszont az ellenfél a második szerzett gólunkra a középkezdés után azonnal válaszolt. Ez megfogta a csapatot, kapkodóvá vált a játékunk, ezt kihasználva ki is egyenlítettek. Sikerült rendezni sorainkat és egy szép kontra végén ismét vezetést szerezni. Az utolsó húsz perc a viharos szélben és szakadó esőben nyílt játékot hozott mind két csapat részéről. Nagyobb koncentrációval a győzelem is sikerülhetett volna. Összességében úgy gondolom egy jó mérkőzést játszottunk.

Legfrissebb híreink

Győrszentiván SE -...

Vasárnap U17-es csapatunk Győrbe utazott.

Hévíz SK U14 – Magnetic...

Vasárnap U14-es csapatunk az Andráshida TE korosztályos...

FC Ajka - Hévíz SK U15 2:1 (0:0)

Szombaton U15-ös csapatunk Ajkán lépett pályára.