SC Sopron – Hévíz SK ifjúsági mérkőzések

2021.04.01.
  • Labdarúgás
  • U-19
  • 2021/2022

Szombaton ifjúsági csapataink Sopronba utaztak.

U17: SC Sopron - Hévíz SK 3:0 (1:0)

Gólszerző(k): -

Csapatunk a Szeglet – Nyári, Tóth Á. (Szabó), Baki, Kis-Balázs, Kiss, Móricz (Kósa), Lucz, Kustán, Fehér, Ertl összeállításban lépett pályára.

Karakai András: Egy jobb játékerőt képviselő csapattól kaptunk ki, de úgy gondolom, hogy így sem vallottunk szégyent, mert még így is voltak lehetőségeink a gólszerzésre. Gratulálok a Sopron csapatának!

U19: SC Sopron - Hévíz SK 6:0 (2:0)

Gólszerző(k): -

Csapatunk a Pálmai – Dominkó, Makacsek-Molnár (Lajtai), Thompson, Sebestyén Zs., Nagy P., Soós, Németh, Nagy D., Szabó, Sebestyén M. összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: Nagyon jó ellenféllel játszottunk és annak ellenére, hogy mindenki a tudása határait súrolta, ebben a meccsben ennyi volt. Hajtottunk, küzdöttünk, de sajnos az egyéni tudásbeli különbséget nem tudtuk egyensúlyozni. Ilyen meccsekből sokat lehet tanulni, ellenfelünk felnőtt bajnokságban is sikeres lenne, ezért minden játékosunkat dicséret illet a helytállásért. Nagyon sportszerű és korrekt ellenfél ellen, jó játékvezetés mellett, jó meccset játszottunk. Edzünk tovább és a következő meccsen nyerni szeretnénk! Hajrá Hévíz!

 

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U14 – Lenti TE SE 1:1...

Vasárnap U14-es csapatunk a Lenti korosztályos csapatát fogadta.

Magnetic Andráshida TE -...

Vasárnap U15-ös csapatunk Zalaegerszegen lépett...

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.