Sárvár FC – Hévíz SK 0:0

2020.03.09.
  • Labdarúgás
  • Felnott
  • 2020/2021

A téli szünetben jelentősen átalakult mindkét csapat, a szintén a bennmaradásért küzdő hazaiak az első és a másod­osztályból is igazoltak, a Hévíznek tehát óvatosnak kellett lennie a mérkőzésen. Ennek megfelelő harcmodorral állt fel a zalai gárda: átadták a labdabirtoklást és a kezdeményezés lehetőségét a Sárvárnak, és szervezett védekezésből vezetett kontrákkal próbáltak eredményesek lenni. Hátul jól is zárt a Hévíz, a vasiak az egész meccsen csak egy nagy helyzetet, valamint még egy kecsegtető lehetőséget tudtak kialakítani, ezek azonban kimaradtak. A vendégeknek is voltak lehetőségeik, a gól nélküli döntetlen pedig igazságosnak mondható. (forrás: Zaol.hu)

Sárvár FC – Hévíz SK 0:0 (0:0)

Gólszerző(k): -

Csapatunk a Czirjék – Pődör, Tratnyek, Sebestyén, Nedelkó, Csibra – Németh E. (Németh Á.), Horváth M., Tóth G. (Pajor), Szökrönyös (Farkas D.) – Bontó összeállításban lépett pályára.

Damina László: - Ebben a meccsben érzésem szerint nem volt több. Végig szervezett és fegyelmezett volt a csapatom, nagyon is biztató a jövőre nézve, hogy a védekezésünk mennyit fejlődött az őszhöz képest. A támadásokon még van mit dolgozni, de ettől függetlenül az egy ponttal elégedettek lehetünk.

Legfrissebb híreink

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...

Hévíz SK – Zalakomári...

Megérdemelt hévízi siker született, a...