Serie A-s klubhoz igazolt Horváth Krisztofer

2019.01.15.
  • Labdarúgás
  • Felnott
  • 2019/2020

Az NB II-es Zalaegerszegi TE hivatalos honlapján bejelentette, hogy 17 esztendős támadója, Horváth Krisztofer a tavasszal kölcsönben az olasz élvonalbeli SPAL-nál szerepel majd.

A ZTE közleményében az áll, a két klub kedden megegyezett egymással, így a 2002-ben született Horváth Krisztofer – aki épp egy hete, január 8-án töltötte be 17. életévét – a tavaszt a SPAL akadémiáján tölti. Az olasz együttesnek opciós joga van végleg megvásárolni az U17-es válogatott futballistát.

Horváth Krisztofer 2013-ban Hévízről került a ZTE-hez, melynek felnőttcsapatában 2018 márciusában, a Békéscsaba elleni bajnoki találkozón mutatkozott be. A fiatal támadó a mostani idényben tizenhat tétmeccsen lépett pályára az egerszegiek színeiben, összesen egy gólt szerzett – azt épp az utolsó őszi fordulóban, a Csákvár ellen. Az U17-es válogatott őszi Európa-bajnoki selejtezőin nem volt keretben.

A SPAL Primavera-csapata csoportjában a második helyen áll a Bologna mögött. A Transfermarkt 45 ezer euróban szabta meg Horváth Krisztofer piaci értékét.

(forrás: nemzetisport.hu)

Legfrissebb híreink

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...

Hévíz SK – Zalakomári...

Megérdemelt hévízi siker született, a...