Sopron - Hévíz U12-U13-as bajnoki mérkőzések

2019.05.23.
  • Labdarúgás
  • U-13
  • 2019/2020

Hétvégén Sopronba utaztak fiataljaink bajnoki mérkőzésre, U13-as csapatunk bravúros győzelmet aratott a szezon záró mérkőzésén.

U12: Sopron - Hévíz 3:0 (1:0)

Gólszerző(k): -

A mérkőzésen pályára lépett: Bieder, Csalló, Farkas, Fülöp, Gyertyánági, Králik, Mézes, Nyári, Szabó, Takács M., Takács R., Vincze.

Rajkai András: - Sopronban vendégeskedtünk az utolsó tavaszi fordulónkban. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzésre számolhatunk az ügyes és gyors soproni játékosok személyében. Célul az ellenük elért őszi eredményünk megjavítását tűztük ki, melyet sikerült is teljesítenünk.

U13: Sopron - Hévíz 2:4 (0:4)

Gólszerző(k): Vasáros (3), Vörös

A mérkőzésen pályára lépett: Andor, Bontó, Czifra, Darmai Dániel, Darmai Dominik, Hetesi, Laczi, Lázár B., Nagy, Rajnai, Rózsa, Szakály, Taródi, Ujfaludi, Vasáros, Vörös.

Jankovics Péter: - A tavaszi szezonunk nem úgy sikerült, ahogy terveztük. De a fiúk az elmúlt három mérkőzésen bizonyították, hogy mind csapatként mind egyénileg hatalmas potenciál van bennük és erre tudunk építkezni a jövőben, hogy fejlődjünk és sikeresek legyünk. Köszönöm az elmúlt évet nekik és gratulálok a bajnokságban nyújtott teljesítményükhöz!

Legfrissebb híreink

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...

Hévíz SK – Zalakomári...

Megérdemelt hévízi siker született, a...