Sárvár - Hévíz ifjúsági mérkőzések

2019.05.27.
  • Labdarúgás
  • U-19
  • 2019/2020

Csütörtökön Sárvárra utaztak ifjúsági együtteseink bajnoki mérkőzésre, U19-es csapatunk kiütéses győzelmet aratott.

U17: Sárvár - Hévíz 2:0 (0:0)

Gólszerző(k): -

Csapatunk a Pálmai - Szántó, Szabó, Balogh, Németh B. - Kilinkó (Szindekovics), Soós, Nagy M., Thompson - Bogdán (Nagy D.), Ferenczi összeállításban lépett pályára.

Kiss István: - Rendkívül idegesen játszva nem érdemeltünk győzelmet, de egy döntetlenre rászolgáltunk volna. Az utolsó kettő percben kaptuk a gólokat. Sajnos a szokásos koreográfiából pontrúgásból.

U19: Sárvár - Hévíz 0:11 (0:7)

Gólszerző(k): Tóth B. (5), Nagy R., Pődör, Kiglics, Kondor, Vella, Tálos

Csapatunk a Pintér - Pánczél (Damina), Pődör, Vella (Andor D.), Kopasz - Andor F., Kiglics, Nagy R., Kondor (Tálos) - Tóth B., Kondor összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: - Szerencsére ellenfelünk fizikális fölénye nem párosult erős játéktudással. Az első perctől végig kézbe tartottuk a mérkőzést, még 10 emberrel is. Nagyon szép támadásokat vezettünk és végre a helyzetek többségét gólra váltottuk. Játékosaim egymást múlták felül kitűnő teljesítményükkel. Gratulálok mindenkinek, de sajnos a tabellán elfoglalt pozíciónk már nem csak rajtunk múlik. Jövő héten bármilyen eredmény is születik nagyon szép szezont zárunk. Hajrá Hévíz!

Legfrissebb híreink

DAC-Utánpótlás FC -...

Szombaton U14-es csapatunk Győrben játszott.

Nebuló-KSE - Hévíz SK U19...

Csütörtökön U19-es csapatunk Kapuvárra látogatott.

Hévíz SK U17 – Magnetic...

Csütörtökön hazai pályán játszott U17-es...