Tapolcai IAC VSE – Hévíz SK U12-U13 bajnoki mérkőzések

2023.09.13.
  • Labdarúgás
  • U-13
  • 2023/2024

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

U12: Tapolcai IAC VSE – Hévíz SK 12:0

Gólszerző(k): -

A mérkőzésen pályára lépett: Csősz-Tóth, Baraté, Bánfi, Józsvai, Tombor, Varga, Dorfinger, Kovács, Czibor, Felker, Jáger, Horváth, Leopold, Tóth, Szekeres.

Rajkai András: Egy kiváló csapatjátékot játszó Tapolcával találkozhattunk! Az első és utolsó negyedben pályára lépő csapat tudása magasan a miénk felett volt. Tavaly ők ebben az összeállításban végig játszották U11-esként ezt a bajnokságot! Relatíve egy év előnyük van hozzánk képest! Ezt viszont nem lehet kifogás a kapott gólok magas száma miatt. Sajnos lelkileg nem tudtuk jól kezelni az ellenfél nagy fölényét, elmaradtak az múltkori bajnokin kiemelkedőt nyújtó teljesítmények is. Minden játékosom a saját színvonala alatt játszott, ennél ők sokkalta többre képesek. Pozitív volt a 2. és 3. negyed játéka. Tetszett a múltkor gyengébb játékot nyújtó két mezőnyjátkosom mostani teljesítménye, illetve az első hivatalos labdarúgó mérkőzését játszó Leopold Balázs motivált játéka! Hajrá Hévíz SK!

U13: Tapolcai IAC VSE – Hévíz SK 2:5

Gólszerző(k): Bognár (2), Katona (2), Töttő

A mérkőzésen pályára lépett: Belák, Nagym Pózvai P., Bremzay, Pózvai G., Katona, Töttő, Vörös, Mesics, Bakonyi-Gróf.

Rácz István: Nem jól kezdtük a mérkőzést, de elég gyorsan felvettük a ritmust. Sok jó teljesítményt láttam. Örülök neki, hogy több olyan dolgot láttam, amit edzésen gyakorlunk. Az utolsó negyedben nagyon látványosan és tudatosan játszottunk.

Legfrissebb híreink

Semjénháza SE –...

Ilyen arányban is megérdemelt hévízi győzelem...

Győrszentiván SE -...

Vasárnap U17-es csapatunk Győrbe utazott.

Hévíz SK U14 – Magnetic...

Vasárnap U14-es csapatunk az Andráshida TE korosztályos...