ZTE FC - Hévíz SK serdülő mérkőzések

2020.10.30.
  • Labdarúgás
  • U-14
  • 2020/2021

Serdülő együtteseink csütörtökön Zalaegerszegre utaztak.


U14: ZTE FC - Hévíz 8:0 (2:0)

Gólszerző(k): -

Csapatunk a Boda – Nyári O., Takács R., Csalló, Mándly (Farkas M.), Szabó, Nyári Gy., Kolompár (Biró), Králik (Balázsi), Farkas Zs., Dergecz (Gyertyánági) összeállításban lépett pályára.

Jankovics Péter: Nagyon jó felfogásban kezdtük a mérkőzést, aminek köszönhetően egy szoros első félidőt tudtunk produkálni a bajnokság egyik élcsapata ellen. Összességében elégedett vagyok a srácok hozzáállásával. Sok olyan elemet láttam vissza a mérkőzésen, amit az edzéseken gyakoroltunk. Gratulálok a ZTE csapatának a győzelemhez.

 

U15: ZTE FC - Hévíz 8:0 (2:0)

Gólszerző(k): -

Csapatunk a Ujfaludi – Ötvös, Rózsa, Hetesi, Andor, Szigeti (Lázár), Czifra, Takács, Darmai (Rajnai), Beke, Palotás (Pető) összeállításban lépett pályára.

Kiss István: Ma ismét egy nehéz, dobogón tanyázó ellenféllel kellett felvennünk a küzdelmet. Játékosaimat minden dicséret megilleti az eredmény ellenére. Odatették magukat, csúsztak-másztak a pályán egymásért, a csapatért. Mi sem jellemzi ezt jobban, mint az, hogy ellenfelünk nem kikényszerített, kijátszott gólhelyzetből lőtték a góljaikat. Mivel ismét mezőnyjátékossal a kapunkban kellett játszanunk, várhatóak voltak a baklövések.

Legfrissebb híreink

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...

Hévíz SK – Zalakomári...

Megérdemelt hévízi siker született, a...