Üstökös - Hévíz ifjúsági mérkőzések

2019.12.02.
  • Labdarúgás
  • U-17
  • 2019/2020

Múlt hétvégén a győri Üstökös FC ifjúsági együtteseihez utaztak U17-es és U19-es korosztályaink, az őszi szezon utolsó bajnoki mérkőzésén.

U17: Üstökös - Hévíz 1:0 (1:0)

Gólszerző(k): -

Csapatunk a Pálmai - Farkas, Szabó, Bresztovszky, Lucz - Mándly (Zsiga), Szindekovics, Léránt, Németh, Sebestyén - Bödő összeállításban lépett pályára.

Kiss István: - Nagyon szűk kerettel utaztunk az Üstökös Győr csapatához, hogy az elmaradt mérkőzést pótoljuk. Sajnos korán kaptunk egy gólt, de ez nem vetette vissza a csapatot, sikerült az egyenlítés is, de az asszisztens lest jelzett. Második félidő utolsó negyed órájában óriási akarattal, odaszegeztük ellenfelünket a kapujukhoz, de az egyenlítés nem sikerült. Nem tudtunk mit kezdeni a hatalmas fizikai fölényükkel. Csapatom minden tagja dicséretet érdemel.

U19: Üstökös - Hévíz 6:3 (2:1)

Gólszerző(k): Nagy M. (2), Filó

Csapatunk a Pintér - Angyal, Pánczél, Boncz, Sebestyén - Nagy D., Lajtai, Filó, Thompson - Ferenczi, Nagy M. összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: - 60 percig egyenrangú ellenfelei voltunk az Üstökösnek, 70. perc után viszont a játékvezetői 3-as jobban akarta a győzelmet mint a hazai csapat. Ezért kár volt ennyit utazni, sajnálom a csapatom. Mi kis város vagyunk, amit az idei a bajnokságban nagyon éreztünk, remélem a tavasz sokkal jobb lesz. Hajrá Hévíz!

Legfrissebb híreink

Csornai SE - Hévíz SK U14 7:2 (3:1)

Szombaton U14-es csapatunk Csornán játszott.

Hévíz SK U19 –...

Pénteken U19-es csapatunk hazai pályán játszott az...

Magnetic Andráshida TE –...

Győzelmével a Hévíz stabilizálta helyét a...