Bemutatkozás asztalitenisz

A szakosztályt Dr. Hegedűs Mihály alapította 1979-ben. Játékosaink négy csapatban játszanak. Megyei csapatainktól indulva NB3-ason át egészen az NB2-ig indítunk csapatokat, így biztosítva fiatal játékosainknak a megfelelő lépcsőfokokat a fejlődésre. Különös figyelmet fordítunk az utánpótlás korú játékosainkra, hiszen célunk, hogy a bajnokságban helyi játékosok szerepeljenek. Csapatunk kezdetektől az országos bajnokság középmezőnyében foglal helyet, NB2 csapatunk az országos lista élmezőnyébe tartozik, NB1-es bajnokságban is többször szerepelt. Az utánpótlás és felnőtt kategóriában is szép eredményekkel büszkélkedhetünk.

Utánpótlás:
Móricz Marcell és Czémán Tamás a megyében minden versenyt megnyertek a korosztályukban 2016-ban és elnyerték a Megye Legjobb Játékosa címet is. 

Szalai Anna utolsó utánpótlás versenyén a Prágai nemzetközi versenyen az eddigi 2 aranya mellé még egy bronzérmet szerzett csapatban.

Veterán:
Nyírő József, 2017. Veterán Európa Bajnokság, párosban bronzérem.

Edzéseink jó hangulatban, magas színvonalon, jó körülmények között zajlanak. Nyári edzőtáborainkban külföldi edzők és vendégjátékosok segítik játékosaink szakmai fejlődését. Ha kedvet érez kipróbálni magát ebben a sportágban, szeretettel várjuk edzéseinken.

 

Csiza Bálint edző

Eseményeink

Legfrissebb híreink

Hévízi sportolók Zala-megye...

Július 5. pénteken került sor Nagykanizsán a hivatalos...

Asztaliteniszezőink bajnoki címet...

Hévíz Sportkör Asztalitenisz Szakosztályának I....

Újra az NB2-es tabella élén!

14:4-es meccsaránnyal NB2-es asztalitenisz csapatunk győzelmet aratott...