Újabb ökölvívói siker az ivánci felkészülési tornán!

2020.08.03.
  • Ökölvívás
  • Hévízi Sportkör Ökölvívó Szakosztály
  • 2020/2021

A koronavírus óta, első alakalommal került megrendezésre nemzetközi ökölvívó felkészülési torna Vas-megyében, melyre szakosztályunkból három versenyző delegálta magát. Födelmesi Linda, Fegyverneky Levente és a 2019-es magyar bajnokunk Orsós Patrícia képviselte Hévíz városát.

A tornán Osztrák, Szlovén, Horvát és Magyar versenyzők indultak, így a sportolói felhozatal elég keménynek bizonyult.

Fegyverneky Leventének és Födelmesi Lindának csak a felkészülési tapasztalatszerzés maradt, mivel az ő súlycsoportjukban nem volt velük szemben párosítható ellenfél, akikkel élesben bunyózhattak volna.

Orsós Patríciának viszont egy 70 kilós Osztrák felnőtt hölgyí jutott osztályrészül, akivel élesben meccselhetett!

Patrícia az első két menetben állta a sarat, kemény ütéseket vitt be és kapott is, akkorákat, amitől akár egy megtermett férfi simán padlót fogna..

A harmadik menetben viszont eljött a várva várt idő! Patrícia sikeresen felülkerekedett ellenfelén, ahol érte ütötte őt, hatalmas horgok és egyenesek záporában az Osztrák hölgy védekezésre kényszerült.

Két egált és egy győztes menetet követően Patrícia vitte el a meccset, így győztesként térhetett haza az idei első kemény megmérettetéséről. 

Folytatás természetesen következik, hacsak az aktuális vírushelyzet más körülményeket nem diktál..

Sportolóink elkezdik a felkészülést az őszi Magyar Bajnokságokra, hogy újra felvehessék a versenyt, hazánk, s egyben saját sportáguk legjobbjaival!

Legfrissebb híreink

Hévízi dobogó az...

212 versenyző, 67 egyesületből mérettette meg magát...

Újabb ökölvívói...

Az augusztus elsején megrendezett nemzetközi...

Ökölvívó nyíltnap...

A Hévízi Sportkör Ökölvívó...