4:3 - Ökölvívóink „éremszüretet” tartottak!

2019.09.23.
  • Ökölvívás
  • Hévízi Sportkör Ökölvívó Szakosztály
  • 2019/2020

Sportolóink mindkét versenyen derekasan helytálltak és a Sármelléki Légimentő Bázist is támogatták!

Cserszegtomajon félmaratoni távon a 19-35 éves korosztályban Gyanis Alexandra aranyéremmel zárt. A negyvenes éveiket taposók között pedig, Molnár Tünde is aranyérmet szerzett.

A Hévízi Sportkör Ökölvívó Szakosztálya az egyéni futók mellett, külön női és férfi csapattal is képviseltette magát. A női csapat aranyéremmel tért haza. Tagjai között Horváth Dorka, Gyanis Alexandra és Födelmesi Linda szerepeltek.

A féri csapatot Horváth Balázs, Takács László és Torsa Dániel alkották, ők az ezüstéremig jutottak. Külön köszönettel tartozunk a Spin Racing Hévíz csapatának, hogy beugrósukkal hozzájárultak egy újabb sikeres dobogón történő közös szerepléshez.

A nemzetközi ökölvívó versenyen több bátor sportolónkkal is indultunk. A versenyt Jancsi Barbara és Födelmesi Linda is a második helyen zárták, szépen helytálltak, így egy fontos mérkőzésen tették túl magukat a közelgő országos bajnokságok előtt.

Futóink a „Fuss, hogy Mások is Túlélhessék 2019 – Fuss a Sármelléki Légimentő Bázisért” jótékonysági futáson is jelen voltak az AlfaPark-ban! Tanúbizonyságot tettek róla, hogy a sportolói kitartás nem csak a páston, vagy a pályán, hanem a hétköznapi életben is szerephez juthat. Jelenlétükkel és az Ökölvívó Szakosztály támogatásával, hozzájárultak a Sármelléki Légimentő Bázis további fennmaradásához. Köszönettel tartozunk nekik érte!

14 év alatti gyermek kategóriákban, Kun Krisztián 700, Kun Gábor pedig 1400 méteren futottak.

Felnőtt bokszolóink közül Fegyverneky Levente 3 km-es örömfutáson vett részt. Keszey Áron viszont már a 7,5 km-es enyhe terepet is tartalmazó versenyen indult. Áron abszolút kategóriában a 6., korosztályában (30-49 év) viszont az első helyen végzett, fényesen csillogó aranyéremmel gazdagította a Hévízi Sportkör éremtáblázatát.

 

Sportolóink eredményeihez tiszta szívből gratulálunk!

Legfrissebb híreink

Évadzáró hegyimaratonnal!

Ökölvívóink az év utolsó napján is...

Újabb siker az Országos...

Bangó Bendegúz hatalmas küzdelmek árán, bajnokokat...

Aranylány!

2019. október 16. és 19. között Egerben zajlott az...