Negyedszerre is a dobogók csúcsain!

2019.05.21.
  • Ökölvívás
  • Hévízi Sportkör Ökölvívó Szakosztály
  • 2019/2020

A délelőtti gyermekfutamokat követően, jó hangulatban rajtolt el 16:00-kor a több mint 400 főt felvonultató felnőtt futam, 7, 14 és 21 kilométeres távokon.

Immáron hagyományőrző módon a helyi ökölvívók szintén versenyre keltek a többi futóval, hogy idén is szép teljesítményt nyújthassanak, s megvédjék az előző évek alatt szerzett első helyezéseiket.

A hét kilométeres sprintfutamban Födelmesi Linda képviselte a klubbot. Linda végig jó időt ment. Egy „apró” figyelmetlenségből kifolyólag ezüstérmet szerzett.

Felnőtt női futónk Molnár Tünde a 21 kilométeres távon, végig a győztes nyomában kocogott, hatalmas erőfeszítést téve, ő is ezüstéremmel gazdagított bennünket.

Szabó Béla, az egyéni 21 kilométeres bajnok, gyengélkedés végett örömfutást mutat be, abszolút kategóriájában az 5. helyen végzett.

Férfi 21 kilométeres váltóban, idén is két férfi csapatot indítottunk. II. számú csapatunk Horváth Erik, Takács László és Szabó Martin mindvégig a dobogóért küzdöttek, fej-fej mellett haladtak a többiekkel. Kitartásuk érdeme egy fényesen csillogó bronzérem lett, így ők is elfoglalhatták méltó helyüket a dobogón.

Férfi I. számú csapatunk 21 kilométeren, sporthagyományainkhoz illően remekelt. Egy pontot leszámítva végig vezetett a teljes táv alatt. Szabó Béla, Horváth Balázs és Szintén László felállásban, sportolóink negyedik alkalommal is győzelmi diadalt arattak, a hévízi bokszolók idén sem találtak legyőzőre.

Női 21 kilométeres váltóban, idén először, már két csapattal indultunk. II. számú női csapatunk tagjai Födelmesi Linda, Fonnyadt Tímea és Takács Zsanett voltak. Mindhárman kitettek magukért, legjobb tudásuk szerint, vasakarattal futottak. Jutalmuk egy fényesen csillogó ezüstérem lett.

Női I. számú váltó csapatunk tagjai a helyi és nemzetközi maratoni eredményeket szép számban elérő, tavalyi Keszthelyi Kilométerek 42 kilométeres maratoni távját és a 108 kilométeres Vadlan Ultra Trail-t is megnyerő futóink közül kerültek ki. Molnár Tünde, Gyanis Alexandra és Horváth Dorka a teljes táv alatt vezettek! Ellenfeleiket látótávolságon kívül hagyva „hozták a kötelezőt”, megnyerték a versenyt.

 

Ökölvívó sportolóink kimagasló eredményeihez tiszta szívből gratulálunk!

Találkozunk a Keszthelyi Kilométerek maratoni távján!

Legfrissebb híreink

Hévízi dobogó az...

212 versenyző, 67 egyesületből mérettette meg magát...

Újabb ökölvívói...

Az augusztus elsején megrendezett nemzetközi...

Ökölvívó nyíltnap...

A Hévízi Sportkör Ökölvívó...