Orsós Patrícia újabb magyar bajnoki címet szerzett!

2021.09.27.
  • Ökölvívás
  • Hévízi Sportkör Ökölvívó Szakosztály
  • 2021/2022

Szakosztályunk nagy reménysége Orsós Patrícia negyedik alkalommal mérettette meg magát a hazánk elitjeit felvonultató magyar bajnokságon. A tavalyi harmadik helyet követően, melyet 2019-ben egy arany, 2018-ban pedig egy bronzérem előzött meg, nagy reményekkel érkezett a rangos megmérettetésre. A helyszínen az ország legtöbb klubja képviseltette magát, jelen voltak a nagy csapatok és az akadémia is, mely helyekről az ország ökölvívó krémje szokott kikerülni. A versenyen a nagyérdemű óriási mérkőzéseket, hatalmas kiütéseket, kitartó küzdelmeket láthatott, ahol mind ki tudta, kihozta magából a maximumot a dobogó felé vezető rögös úton.

Patrícia, mint többszörös magyar bajnoki dobogós, a küzdelemre esélyesként érkezett. Ádáz pofonok, csattanó horgok, kemény egyenesek közt állta is a sarat, osztott ki olyanokat, melyek egy férfinek is fájnának.. Némi arcon viselt közepes sérüléseket leszámítva, számára a bajnokság jól végződött, mert a végén az ő keze lendülhetett a magasba, s nyakában az aranyéremmel, kezében a győzelmi serleget tartva, elfoglalhatta helyét a dobogó legfelső fokán!

Másik nevezett sportolónk Födelmesi Linda, egy balszerencsés kézsérülés végett nem tudott részt venni a bajnokságon, neki a későbbiekben szurkolhatunk.

Köztiszteletben álló női sportolónk most is bebizonyította, hogy kitartó munkával és szorgalommal, bárki eljuthat a csúcsra, ha azt valójában ő is akarja! Mert tudja, hogy ez embernek csak két ellensége van, a lustaság és a félelem, melyek közül ő most mindkettőt legyőzte! S immáron kétszeres ökölvívó magyar bajnok!

Gratulálunk Patri! Csak így tovább! Le a kalappal!

Harcos üdvözlettel: H. Balázs

Legfrissebb híreink

Hévízi dobogó az...

212 versenyző, 67 egyesületből mérettette meg magát...

Újabb ökölvívói...

Az augusztus elsején megrendezett nemzetközi...

Ökölvívó nyíltnap...

A Hévízi Sportkör Ökölvívó...