Sport Over Borders - autómentes kerékpárosnapi edzés az ökölvívókkal

2018.04.23.
  • Ökölvívás
  • 2018/2019

Az Interreg VA Magyarország–Horvátország Határon Átnyúló Együttműködési Program 2014-2020 keretein belül, egy autómentes kerékpáros nap került Hévíz városában megrendezésre a Sport Over Borders projekt kapcsán.

A délelőtt zajló programokon a résztvevőknek lehetőségük volt átmozgató tornán, spinningen, különféle vetélkedőkön, kerékpáros túrákon, csocsó partikon és nem utolsó sorban, ökölvívó edzéseken részt venniük. 

Klubunk sportágismertető edzéseire a helyi gyermekek fél órás turnusokban érkeztek, s kipróbálhatták az ökölvívás nyújtotta, széles mozgási lehetőségek tárházának jelentős részét. Az hozzánk látogató gyermekek nagy érdeklődéssel figyeltek és hajtották végre a játékos feladatokat.

Az ökölvívás után érdeklődő diákok létszáma a déli órákra már átlépte a bűvös százas álomhatárt is, többen jelezték, hogy edzéseinkre visszatérnek!

Köszönettel tartozunk a lebonyolításban részt vevő Illyés Gyula Általános Iskola tanárainak, az érdeklődő diákoknak és nem utolsó sorba, régi versenyzőnknek, Pete Bálintnak, mert nélkülük ez a csodálatos nap, nem jöhetett volna létre!

Legfrissebb híreink

Hévízi dobogó az...

212 versenyző, 67 egyesületből mérettette meg magát...

Újabb ökölvívói...

Az augusztus elsején megrendezett nemzetközi...

Ökölvívó nyíltnap...

A Hévízi Sportkör Ökölvívó...