Évadzáró hegyimaratonnal!

2020.01.02.
  • Ökölvívás
  • Hévízi Sportkör Ökölvívó Szakosztály
  • 2020/2021

Futó különítményünk újra részt vett az immáron 25. alkalommal megrendezett Szilveszteri Decathon Mountain Man Marathonon.

Jandó Nikoletta teljes, Molnár Tünde Karolina és Gyanis Alexandra félmaratonon, Németh Dominik, valamint Födelmesi Linda pedig 10,5 kilóméteres hegyi sprintfutamon indultak.

Linda gyors tempóban kezdett, majd picit megtorpant, de a véghajrára összeszedte magát és ezüstérmet szerzett.

Népmeth Dominik jól indult, majd 57 másodperccel lemaradva a dobogóról, az ötödik helyen végzett.

Alexandra örömfutást mutatott be, mely ez esetben a nyolcadik helyre volt elegendő.

Molnár Tünde Karolina mindvégig, az utolsó méterekig versenytávja első futójának számított, s közben a felvezető kerékpárossal beszélgetett!

Tünde közvetlen ellenfele végig lőtávolban volt és kitartóan figyelt, majd az utolsó kilóméteren felszívta magát. Ezen teljesítményével a véghajrában előzni tudott..

Így Tünde és ellenfele a nap legszorosabb maratoni befutóját produkálták a gyakorlatban, bemutattak egy 10 másodperces időkülönbséget, kiérdemelték a nap legszorosabb befutói címet!

Tünde korosztályában az előkelő második helyet szerezte meg. És ami még ennél is szebb, hogy abszolút kategóriában egy ezüstéremmel gazdagodott.

Jandó Nikoletta a 2018-as hegyimaraton győztese, idén címvédőként érkezett!

Hatalmas dombok és kemény terepek leküzdését követően, nagy hajrában, szoros befutóval, a második helyen végzett, s ezüstérmet szerzett!

Kimagasló teljesítményével, Niki idén is felkerült a legjobbak tablójára, melyen olyan nemzetközileg elismert futók társaságában állhatott, mint a világhírű Lubics Szilvia ultramaratonista.

Futóinknak köszönhetően, Ökölvívó Szakosztályunk ezen verseny alkalmával 4 db második helyezésért járó ezüsttel gazdagította a Hévízi Sportkör éremgyűjteményét!

 

Sportolóink teljesítményéhez tiszta szívből gratulálunk!

Jövőre folytatjuk! ;-)

Ezúton kívánunk minden kedves sportársunknak boldog és sikerekben gazdag 2020-as évet!

 

Legfrissebb híreink

Hévízi dobogó az...

212 versenyző, 67 egyesületből mérettette meg magát...

Újabb ökölvívói...

Az augusztus elsején megrendezett nemzetközi...

Ökölvívó nyíltnap...

A Hévízi Sportkör Ökölvívó...