Ökölvívói mesterhármas a női triótól!

2018.12.03.
  • Ökölvívás
  • Hévízi Sportkör Ökölvívó Szakosztály
  • 2018/2019

December elsején a kaposvári SMRFK Kiképzési Központ, D-D Regionális Ökölvívó Központban, hatvan fő – 30 pár részvételével zajlott az ökölvívó sportolóink idei, országos bajnokságot követő megmérettetése, melyen Jancsi Barbara, Orsós Patrícia és Födelmesi Linda vett részt a Hévízi Sportkör Ökölvívó szakosztályának részéről. Őket a klub technikai és erőnléti edzői kísérték útjukon. Maga a verseny, egy fontos állomása volt az idei évad lezárásának, és egyben előrevetítette a jövő évi lehetőségeinket is.

Szakosztályunk versenyzői közül, elsőre Jancsi Barbara lépett a szorítók közé. Gyors ütemben történő személyes fejlődésének köszönhetően, technika repertoárját kihasználva, az edzői kéréseket maradéktalanul végrehajtva, diadalmaskodott.

Második küzdőnk Orsós Patrícia részére, egy országos bajnok jutott, akivel szemben állta a sarat. Patrícia kitartása és pontos ütései célt értek, mert ellenfele a meccset feladta, a második menetre már nem tért vissza a szorítók közé, Patrícia fölénye végig egyértelműnek bizonyult.

Födelmesi Linda, első meccses tanítványunk, klubunkból harmadikként lépett a ringbe, majd parázs küzdelem következett! Linda egy helybéli versenyzővel mérettette meg magát és tudását, mi szemmel láthatóan sikerült, agresszív kenguruhoz hasonló küzdelmi stílusa révén, a meccs eredményesen ért véget számára. Linda és ellenfele, szurkolói részről az egyik leghangosabb és legnagyobb tetszést kiváltó meccsét vívták, mondhatni felrobban a ring és a rajongók tábora a nagy küzdelem, hangos szurkolás kettősétől.

Mindhárom sportolónk aranyéremmel tért vissza a versenyről, így szépen zárták le az idei versenyévadot.

Csapatunkat Kepli József János Szakosztályvezető kísérte el, jelenlétével buzdított bennünket. Részére mindenkori támogatásáért és az ökölvívó sportág iránti elköteleződéséért köszönettel tartozunk!

 

Sportbaráti üdvözlet csapatunk minden tagjának és a felkészülést segítő hobbistáknak!

Az edzések folytatódnak! :-) 

Legfrissebb híreink

Hévízi dobogó az...

212 versenyző, 67 egyesületből mérettette meg magát...

Újabb ökölvívói...

Az augusztus elsején megrendezett nemzetközi...

Ökölvívó nyíltnap...

A Hévízi Sportkör Ökölvívó...